Kwaliteit

Bij Post Barbecuespiesen doen we er alles aan om onze producten zo veilig mogelijk te maken. We werken volgens een internationaal erkend kwaliteitssysteem, namelijk FSSC22000.
Voor iedere schakel in de keten is dit kwaliteitssysteem doorgevoerd. In het bedrijf zelf controleren we continu ons werk. Daarnaast worden we door de overheid, het NVWA , gecontroleerd en laten wij ons FSSC22000 systeem controleren en certificeren door een extern certificeringinstituut. Ook zijn er enkele afnemers die jaarlijks een bezoek aan ons bedrijf brengen en hun eigen controle uitvoeren. Bijna al onze analyses worden uitgevoerd door een extern gecertificeerd laboratorium.

Hygiëne vormt een belangrijk onderdeel van de voedselveiligheid. Dit begint bij de leveranciers van de grondstoffen. Post bv selecteert zorgvuldig zijn leveranciers. Bij Post bv gelden tevens strenge hygiëne regels, voor zowel de productieruimten als de overige ruimten, zoals de expeditie. Deze hygiëne regels worden dagelijks door ons gecontroleerd.

Een belangrijk onderdeel van de voedselveiligheid is, behalve hygiënisch werken, ook het weten waar het voedsel vandaan komt en waar het naartoe gaat, ofwel tracking & tracing. Post bv heeft een betrouwbaar veiligheidssysteem om o.a. ook het tracking & tracing te garanderen.

Wanneer u het FSSC22000 certificaat wilt downloaden, klik dan hier.